Vem tar du helst en het bastukväll med?

Svenska folket har i alla fall sagt sitt.

Kvinnorna delar helst bastu med:

 1. Martin Stenmarck
2. Fredrik Ljungberg
3. Ola Salo
4. Anders Lundin
5. Måns Zelmerlöw

...och männen med:

1. Lena Philipsson
2. Gry Forssell
3. Victoria Silvstedt
4. Pernilla Wahlgren
5. Gert Fylking


Jag vet inte riktigt vilka som har röstat, men jag kan säga som så att min lista skulle inte se ut så.

När man väljer en bastupartner så bör man tänka på följande:
Det ska vara någon som tål hög värme, över 90 grader och gärna längre än fem minuter. Du bör inte bli avskräckt av att se personen i fråga i lite(eller inga) kläder. Det gör heller inget om personen är intressant och kan föra en vettig konversation.
Ungefär samma kriterier som när man väljer en person att bli fast i en hiss med.

Med det här i eftertanke har jag gjort min lista på fem svenskar(män såklart), dock utan inbördes ordning. Har även kommenterat varför.

Mikael Persbrandt av den enkla anledningen att han är just Mikael Persbrandt. Behövs fler förklaringar? Honom skulle jag välja i många sammanhang...
Josef Fares och jag skulle kunna spåna på nya filmideér, samtidigt som hans mörka lockar blir blöta av svett. I like it a lot!
Denho Acar kanske inte är nåt givet val. Men efter
intervjun med honom tidigare i veckan vill jag veta mer. Som sagt, sånt faschinerar mig. Och hur kriminell han än må va så har han en jävla kropp.
Daniel Ström är inte särskilt känd, men ni som vet vem han är förstår. Den mest perfekta kroppen jag någonsin sett och killen har gullig dialekt också.
Mads Mikkelsen är i och för sig inte särskilt svensk, men det här är min lista och jag tror att han är en förbannat rolig bastu-buddie!

Kanske en udda samling män, men jag gillar kombon! Dock tror jag att jag "tar" dem en och en istället för alla på samma gång...


    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback