'Caus we all just wanna be big rockstars...

Jag var så duktig där ett tag. Åt massa nyttigheter, sov lagom mycket, drack ytterst lite alkohol, hade inte rökt på väldigt länge...ja, ni vet. Sund kanske det heter?

Den senaste tiden har allt raserats.
Skräpmat eller ingen mat alls har avlöst varandra, drinkarna och shotsen har varit mååånga, sömnen har varit minimal och nikotinkonsumtionen hög.
Har fan inte sovit en hel natts sömn på nästan en vecka, och nu sitter jag här och pimplar cola och ostkrokar. Not good!

Men vet ni vad det sjuka är? Jo, att min hy har blivit bättre! Den behöver sin kontinueliga dos av rock 'n' roll-leverne för att fungera normalt. Har ju iofs kört på den där acnegrejen från apoteket, men jag tror att alkoholen torkar ut finnarna bäst från insdian. Haha...

Nu är det i alla fall dags att sova en rejäl sömn. Då jag inte behöver drömma fylledrömmar eller oroa mig för att mina sovgäster ska kvävas i sina egna spyor. Och förhoppningsvis slippa vakna av att jag fryser så jag skakar eller svettas så jag kokar sönder. Det händer hela tiden när jag dricker.

Och nu får jag fan ta tag sundheten igen. Tills nästa helg i alla fall. Hörde talas om nån fest...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback