Exet på visit

Har kört en massa bil ikväll. Säkert 16-18 mil eller så. Blev ganska trött, faktiskt. Men nu är jag hemma i alla fall. Skönt det!

Hade besök av ex-kexet M ikväll. Vi hade en hel del catching up att sysselsätta oss med. Var jättelängesen vi sågs, så det var skönt att träffas en stund. Även om vi gick igenom ett halvt helvete som par(jo, så var det faktiskt...så här i efterhand) så har vi gått igenom så mycket mer som vänner. Glädje, sorg, de roligaste festerna, de mest ångestladdade nätterna, hemska sjukhusbesök, underbara kvällar på hans gamla balkong, djupa samtal, flummiga stunder...ja, alla sinnestillstånd egentligen. Sånt kan man inte bara kasta bort för att man gjort slut. Sen är det så skönt att det inte finns kvar några känslor från nåt håll längre. Det skapade en hel del problem ett tag efter att vi hade gjort slut, men nu går det hur bra som helst att ses igen. Det känns jättekul!

Imorgon ska vi nog fira pappa lite. Han fyller år på måndag nämligen. Får se vad det blir riktigt. Middag, fika eller nåt sånt skulle jag tro. Sina presenter fick han redan idag, en platta med Totta och en med Janis Joplin. Tror att han blev nöjd i alla fall...
Måste hinna städa, tvätta och massa skit imorrn med. Jobbar ju på måndag igen. *suck*
Ja, sen är det ju fotboll också. :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha det ligger nog något i det, det är inte bra när man börjar hamna i den fasen ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback