Lite jobb och lite lägenheter

God morgon! Eller så inte...
Somnade inte före halv tre...kanske t.o.m. ännu senare. Det gick bara inte! Låg och vred mig ett tag, men sen gick jag upp och spelade Guitar Hero istället. Haha... Fast jag lovar, jag ägde faktiskt! Mitt i natten kanske är min bästa Guitar Hero-tid egentligen. :P

Ska som sagt och "jobba" idag. Ska bli kul! Speciellt att träffa arbetskamraterna som jag inte träffat på ett bra tag nu. Ska bli kul att se hur det ser ut i nya restaurangen också.
Däremot hoppas jag att vi inte behöver vara där jättelänge. Vill ju ut i det fina vädret istället! :)

Haha...läste
det här nyss. I Skellefteå kollar vi på åtta lägenheter innan vi slår till. Och det skulle tydligen vara lite! Jag kollade på två. Båda i exakt samma område och faktiskt var husen granne med varandra också. Men jag slog till direkt på min! Kollade på torsdagen eller fredagen, la ett bud direkt och skrev kontrakt och fick nyckeln på måndag. Impulsköp? O, ja! Men det är så jag shoppar. Orka leta vidare när man hittar nåt som man trivs med och som är perfekt för en själv. :)
Okej...jag ska vara ärlig. Jag minns att jag kollade på en mindre lägenhet ca ett halvår innan. Även den i samma område, men det var inte ens säkert att han som hade den skulle sälja. Kollade även på en bekants lägenhet, också i mitt område(enkelspårig? :P ) men det var efter att jag hade bestämt mig för den här. Mest bara för att få lite inspiration eller nåt.
Men jag ångrar inte ett dugg att jag slog till direkt. För nu har jag mitt drömboende! I alla falla i nuläget. Bra område. Bra läge. Lagom stort. Stor fin balkong. Ljust. Stort badrum. Inrett helt efter min egen stil.
Visst, en lyxvilla med pool och tennisbana skulle kanske inte sitta fel, men i nuläget är det faktiskt ingen direkt dröm. Får satsa på ett sommarhus sen istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback