Att vara "överkvalificerad" kan vara en nackdel...

Oj vad jag åkade sova länge idag. Slog av väckningen säkert fem gånger och sov vidare. Vaknade dock av att pappa ringde typ 10.20. Haha...tack pappa. :P
Drömde så konstiga saker också. Om en kille som skulle duscha i en biltvätt bland annat. Haha...

Men jag har i alla fall hunnit ringa och prata med min chef nu på "morgonen". Måste jobba i köket istället för i kassan i sommar, och det känns fan inte kul. Även om jag nu tydligen är den enda extrapersonalen som är "kvalificerad att jobba i köket". Ja, ja...men det får gå. Jag får se det som en erfarenhet helt enkelt. Och förhoppningsvis får vi roligare meny också. *hoppas, hoppas!* Så jag sa i alla fall att det var okej, men "krävde" en ledig vecka i augusti då vi ska till Riga. Det skulle förhoppningsvis gå bra. Ja, annars åker jag ändå men...
Får kanske jobba en vecka innan sommaren istället. Let's hope so! :)

Tänkte ut en sväng idag. Handla lite mat och kanske få lite d-vitamin i form av den lilla solen som kikar fram. Sen får vi se helt enkelt. Ärså jäkla rastlös att jag nästan blir apatisk istället. Som en motreaktion liksom. Och alla jobbar fan! Tur att mamma är ledig till på söndag i alla fall. Får hänga med min kära mamma helt enkelt! :)

Ja, ska ju till Haparanda och Torneå på fredag också. Vi åker med min moster. Lite shoppning på Alko hade jag tänkt mig. Det billigaste brännvinet som finns där kör jag på. Haha... Nä, lite likörer också. I like likörer!
Sen till helgen ska jag följa med Matilda på kattutställning. Jag älskar djur, och i synnerhet katter, så jag tror att det blir riktigt kul! Var så länge sen jag var på nåt sånt också.

Men, nu dra jag! Ciao!

Kommentarer
Postat av: Alvinaurora

I have surfed to your site accidentally and can not break away from it. It is really great!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback