Better times?

Äntligen känns magen bättre. *peppar, peppar*
Men nu måste det seriöst bli ändrade matvanor. Pallar inte att ligga och vrida mig av smärta bara för att magen gör ont.
Nej, ska försöka återgå till min "Turkiet-kost". Mer färsk och torkad frukt, grönsaker, fibrer, rena produkter(dvs, inte så mycket halvfabrikat) och mer vätska i form av vatten och färskpressad juice. Mindre mjölk, socker och härdat fett.
Ganska enkelt egentligen, då jag faktiskt är mer förtjust i den här typen av mat. Men, här hemma är jag lat och då blir det lätt halvfärdiga produkter utan några direkta fibrer och med fel sorts och för mycket fett.

Vernissagen var av väldigt olika klass. Vissa var riktigt duktiga(min bror t.ex.), medan vissa var direkt dåliga. Jag kanske inte är någon konstkännare(verkligen inte...) men jag ser ju ändå vad som är bra eller dåligt hantverk. När jag ändå var på stan så hittade jag ett par riktigt söta sandaler på second hand, för ynka 20:-. Heeelt okej pris. :P High-heels i alla ära, men jag älskar sandaler och sneakers. Betydligt bekvämare till vardags.

Jo, träffade förresten sötnosen idag. Jag blir seriöst riktigt glad av att se honom. Men åh vad jobbigt det är att inte "få" träffa honom oftare. :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback