Black is the new black

Det är inte speciellt ovanligt att lite för gamla gubbar från landet(oftast) har en yngre thai-tjej/fru. Tror inte att så många blir förvånade över det längre.

Men jag har upptäckt en ny trend. Rätt så skabbiga(ja, faktiskt) svenska 35+ tjejer som skaffar sig supersnygga yngre svarta män. Oftast skaffar de jättesöta små mulattbarn också.
Jag har tänkt lite på det här. Alltså,"importerar" kvinnorna dessa män, så som männen gör med thai-tjejerna? Eller träffar de dem här? Och måste de här skabbiga tjejerna skaffa barn med just svarta killar för att de ska finnas en chans att barnen blir söta?

Nu syftar jag alltså inte på gamla kärringar som åker till Afrika och knullar hunkiga 18-åringar, utan de som verkligen är tillsammans och får barn och sådär. Det andra är ju liksom old news...

Alltså, missförstå mig inte. Jag tycker absolut inte att det är något fel att svenska tjejer är tillsammans med utländska män, min ytliga tanke är bara att de här killarna borde kunna få snyggare och yngre tjejer. Fast det enda jag egentligen kan säga är; grattis tjejer, ni har förmodligen dragit en riktig vinstlott!
 
(Men kan inte de fula svenska tjejerna dejta de gamla bonniga svenska männen istället? Så slipper de snygga svarta männen och de unga thailändskorna dem...) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback