Friday i'm in love

Fredag. Ledig idag med. Rätt så skönt. Skulle ljuga annars.

Planerna för dagen är nog mest att vara hemma och mysa. Pyssla och fixa lite. Sånt som jag gillar. Okej, måste ringa AF också. Vilket jag inte riktigt gillar lika mycket.
Men annars blir det att lyssna på skön musik, dricka mycket kaffe(och kanske lite glögg), kanske laga chili till middag och så tror jag att jag ska ta tag i att fixa till sovrummet. Det har liksom legat på is ett bra tag nu.

Kvällens planer är att köpa en stor godispåse och se Idol med brorsan. Eller snarare, vi sågar det mesta när vi ser Idol. Som kvällens tema t.ex., soul. Vad är det för tema? Gillar inte alls deras teman. Rock och 90-tal känns ju rätt så okej. Men typ ABBA, schlager och soul. Det är så jäkla nischat att det hämmar dem som ska sjunga, kan jag tänka mig. Men vad vet jag. Nej, jag tycker faktiskt att de borde ha lite bredare teman. Teman där alla egentligen kan hitta nåt som passar. Det skulle faktiskt vara roligare att se dem sjunga sånt som passar. Nu fattas det väl bara att de kör det årliga disco-temat. Det är då det värsta av allt! För vem håller ens på med disco idag? Ja, ja...men duetter känns åtminstone som en kul grej. Även om de valt lite väl klyshiga låtar... Jag skulle vilja höra en duett där de sjunger Rolling Stones Wild Horses, men det är väl bara min egna våta dröm, och jag vet ju att de inte får välja på så många låtar så.
Vem som fixar soultemat bäst?
Jag vet faktiskt inte. Men jag tippar på Kevin, som vanligt. Vad kan han inte sjunga? Han kommer att vinna. Borde vinna. Han passar bäst i Idol.

Nej, nu är det nog med klagomål för ett tag. Nu ska jag göra annat.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback