Kändisspaning på jobbet

Minns ni Jonah som var med i Idol typ 2005? Kan ha varit något annat år också... Gick rätt så långt om jag inte minns helt fel.

Hur som helst, han har varit på mitt jobb i två dagar nu och jobbat som säljare. Först kände jag igen honom lite, men kunde inte placera honom. De andra tjejerna(och tanterna) på jobbet tyckte att han var sååå snygg. Utseendemässigt är han verkligen inte min typ, och dessutom verkade han lite lätt dryg.
Anyway...hörde att han pratade med en kund och berättade att han varit med i Idol. Då kom jag ju genast på varför jag kände igenom honom.
Jag berättade det här för två av tanterna på jobbet igår kväll. De blev helt till sig, och det roliga vara att idag har ryktet spritt sig som en löpeld över hela företaget. Har fått höra "storyn" säkert en tre-fyra gånger. Storyn som jag var upphovsmakare till. Haha...

Så är det att bo i en småstad i Norrland. Gamla avdankade Idol-deltagare kan lätt bli värsta Hollywood-stjärnorna här. Det är rätt så komiskt. Men å andra sidan händer det inte speciellt mycket här. Och när det kommer till kändisar är det i princip noll tillgänglighet. Möjligtvis kan han få se någon halvkänd hockeyspelare eller Brolle om man har tur...

(Jag tyckte hela tiden att Jonahs "okända" säljar-buddie var mycket sötare och snyggare, men men...han var ju som sagt okänd också, så honom fick jag ha för mig själv...)





När vi ändå är inne på Idol. Höll på att garva ihjäl mig när Jesper sjöng So sick. Jag kom bara att tänka på när vi sjöng den i Singstar för ett tag sedan. Det lät ungefär lika bra ikväll... Haha.
Tur att han åkte ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback