Party

Lite update om festen i lördags kanske är på sin plats.

Well, för min egen del så kunde den ha varit mer lyckad. Jag blev sjukare och även sjukt trött.

Pimplade bara lite tequila där vid fem-sex, och sen var jag helt nykter. Ja, förutom en tablett för att återfå lite kraft. Blev irriterad på diverse folk. Skällde ut en pundare. Ni vet en sån där "jag har ju kontroll, så jag klarar ju av att röka på någon gång då och då för jag är ju inte beroende". Kille var full av skitsnack och hade tydligen inte den kontrollen han trodde, dessutom stod han inte för det han sa. Sånt gör mig så förbannad, så jag gav honom världens utskällning och han såg ut som att han skulle bröja gråta. Haha...  Stämningen blev dock mycket bättre efter mitt utbrott, det rensade liksom luften.

Men innan det så hann vi med att vara ute och leta efter gangsta's, ungdomsligister och "coola" killar. Vi hittade en potentiell gangsta', men han hade handväska...så våran jakt var ganska misslyckad. Vi insåg rätt fort att stället var ett riktigt svenne-ghetto.  

Hann också med att bli irriterad över att en viss person hade en annan person med sig. Han är för bra för henne, så är det bara! 

Efter mycket om och men. Utskällningar och besvikelser. Nattamat på Frasses och ångest, så slutade i alla fall kvällen/natten i köket med en kopp te och trevligt sällskap. Jag dricker egentligen inte te, men jag gillar trevligt sällskap så det gick ju rätt så jämt upp.

Sammanfattningsvis: Visst kunde vissa delar av kvällen ha varit bättre, men det som var bra var i alla fall bra. Och jag var väldigt glad att jag var nykter.
Fast jag hade gärna varit friskare också.

Kommentarer
Postat av: Karin

Det är ju svenskttenn mönstret. köpt på http://www.svenskttenn.se/ från mina föräldrar (+ min) lägenhet i sthlm

2008-10-28 @ 20:58:19
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Karin

Det var så lite så:) ha en finfin kväll!

2008-10-28 @ 21:05:48
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback