Inredning och lite annat

Efter en dags arbete är jag ledig igen. Yippie! Två dagar närmare bestämt.

Dagen imorrn är planerad att spenderas i Umeå. Lite shopping och mycket Magnus Betnér. Jag längtar! Måste verkligen försöka köpa mig ett par rejäla vinterskor också. Såg ett par rätt så mysiga från Timberland förra veckan. Får se om det blir dem eller några andra. En riktigt stor nysig vinterjacka skulle inte heller sitta fel. En lite längre modell med pälsig huva. Synd bara att dunjackor har en tendens att lukta blöt anka, och jag har verkligen svårt för äckliga lukter... Ja, ja..vi får se.

Idag måste jag städa här hemma. Det ser rent ut sagt förjävligt ut! Dammråttor i hörnen, saker på fel ställen, damm på tv-bänken och badrummet ska vi inte ens prata om...

Sen har jag ju planerat att pimpa mitt sovrum lite också. Vill ha det lite mysigare och lyxigare. Samtidigt som jag måste få in ett skrivbord där jag kan ha allt mitt pyssel. Typ symaskin, pärlor, pennor mm. Det finns ett fint gamnmalt brunt skrivbord hos mamma som jag förhoppningsvis får låna. Ett lite lyxigare sådär. Vill ha värsta Scarface-känslan egentligen. Haha... Men sen skulle det vara jättefint att ha en skärmvägg till, som liksom avskärmar från sovdelen. Gärna en lite orientalisk. Någon som vet var man får tag i det? 
Anyway...tänkte mig en liten shoppingrunda idag med, för att eventuellt hitta något fint i inredningsväg. Det är tur för mig som älskar rött och guld att julen är på g i butikerna. Hittar alltid massor av fina grejer att ha året runt då.


Visa mer information 

Den här fönsterlampan från Indiska såg jag i en inredningstidning. Den skulle gärna få pryda sovrumsfönstret...




Mixa det orientaliska med svart och guld ala Scarface, och du har mitt drömsovrum...

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback