Modebloggare, se hit! Om ni vågar...

Personalmötet gick fortare än väntat. Vi hann gå igenom mycket, och jag hann framföra en hel del åsikter. Ovanligt? Nja...kanske inte direkt. Men jag tycker absolut att vi ska kunna erbjuda korv utan griskött och att vi utan krångel ska få våra raster på helgerna. Hoppas i alla fall på lite ändringar nu framöver!


Måste bara få klaga på ytterligare en sak nu när jag ändå är uppvärmd. Jag är så grymt less på modebloggare! Missförstå mig inte, jag älskar själv snygga kläder, skor och accessoarer. Vad jag däremot inte förstår är hur alla kan ha samma smak? Hur kan alla gilla ett visst plagg och all grejer som är inne just nu? Plockar man inte godbitarna som kan gillar och blandar med sin personliga stil? Tydligen inte. Men många av de här tjejerna verkar inte ens ha någon egen stil så... Outfitsbilder som ser precis likadana ut som alla andras. Tips på plagg...som alla andra redan har tipsat om. Är det kul? Om man nu är så intresserad av mode så borde man kanske försöka hitta sin egen nisch. Eller?

En annan sak jag inte förstår med dessa "modebloggare" är att de inte verkar ha några som helst andra intressen. De lyssnar inte på musik, går inte på kulturella evenemang, shoppar inget annat än kläder och är totalt lost i samhällsdebatten. Ja, de fikar ju och går på träffar med andra modebloggare. Det händer det ju att de skriver om. Men det är ytterst sällan de tar ställning till aktuella samhällsfrågor och de verkar inte ens bry sig om vad som händer utanför Gina Tricot och HM. Jag säger inte att de måste kunna allt om politik, vara volontärer i Afrika eller jobba i soppkök, för vem gör det liksom? Men har de som bor i t.ex. Stockholm ens varit ut i en förort eller pratat med någon som bor där? Det är inte bilden jag får i alla fall...

Jag vet, det är mode dessa människor skriver om. Men kan de ändå inte någon gång engagera sig i något annat? Eller kanske åtminstone försöka skriva lite mer personligt om mode? Jag vet inte... Det skulle i alla fall få er att verka mer mänskliga.

Jag skriver kanske heller inte så mycket om samhällsproblem, men jag försöker åtminstone blanda lite. Jag långt ifrån perfekt, men jag är å andra sidan ingen proffessionell bloggare heller. Får inte en spänn för det jag skriver.


Nej, nu är det slutklagat för idag. Tror jag... Istället ska jag laga lite mat. Norrländskt deluxe...viltskav. Hehe... Men det är faktiskt riktigt gott! Dessutom har min libanesiske vän utmanat mig. Eftersom att det är ramadan tycker han åtminstone att jag kan skippa griskött. Det har jag också. Har inte ätit gris i någon som helst form under tre veckor nu.  Det är inga problem, är inte speciellt förtjust i griskött ändå så. Och det mesta kan man faktiskt byta ut mot nötkött, kyckling eller t.ex. vilt. Av någon konstig anledning känns det som att jag mår bättre av att skippa det också. Hm...

Kommentarer
Postat av: Sanna

Har hört att huden ska bli bättre om man skippar griskött. Märkt något av det?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback