Ny mobil

Jepp. Jag blev less på min uråldriga Nokia 3310. Och den som ramlat i vattnet var sig inte lik. Med andra ord, jag köpte en ny telefon idag.
Blev en Nokia Xpress Music 5310. Rosa såklart. Närmare bestämt "candy gothic pink". Haha...

Visst, jag har hört en del skit om den. Och kameran verkar ärligt talat inte vara det bästa. Men å andra sidan, på min förra använde jag i princip aldrig kameran så det känns som att det kvittar.

Jag skiter helt enkelt i det negativa jag har hört, och tänker istället testa den och ge den en chans. Jag menar, herregud, skulle det vara något större fel på den så får jag väl försöka lämna tillbaka den. Jag vill ha en mobil med rätt enkla funtioner ,men som ändå är snygg och som funkar att spela musik på. Så...vi får se helt enkelt. Än så länge gillar jag den i alla fall!

Och nu så har jag fyllt den med skööön musik. Lovely!





Kommentarer
Postat av: Brandon Lee

Folk pratar så mycket skit om mobiler, helt beroende vilket märke de själv har. Jag hade tre Ericssons i rad,hade problem med alla,tröttnade på det och köpte en Nokia N 95,. och fick som bonus en 5310 för en krona! Båda två funkar i alla lägen,jävligt nöjd med dem,kommer aldrig mer att köpa SE:s skitlurar. Ha det fint.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback