Pyssel

Som tur var skulle pappa ut och jobba först ikväll så han kom upp på Solbacken med extranyckeln till bilen. Thanx papa! Men att jag ska vara så klantig att jag låser in nyckeln, det är fan helt otroligt! Och som sagt, det har hänt förr...mer än en gång.

Målar, pysslar och står i. Mår som bäst när jag har sånna saker att sysselsätta mig med. I love it! Har målat klart runt trappen, så nu är det bara själva trappstegen kvar. Får se om jag hinner börja med det ikväll. Det beror på hur fort den andra färgen torkar.

Men, man blir trött av att "jobba". Så nu är det jag och brorsan som åker till pizzerian. Ska bli riktigt gott! Hoppas att snyggingen jobbar också. Hehe... Pizza är kanske inte det nyttigaste, men jag tycker att man kan få äta onyttig mat en gång i veckan. Sen vilken dag det är spelar mindre roll.

Ni kanske får se mitt pyssel sen, men så länge får ni nöja er med en bild från mitt kök.




Som sagt, min mobil tar inte de bästa bilderna...men här är i alla fall en bild på en favorit här hemma. Ljusstakarna är från Cult Design och porslinsskärbrädan i form av ett löv från Serholt.
Tycker att de passar väldigt bra ihop, och sen passar de även väldigt bra in i mitt kök.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback