Shopping och matlagning

Nu har jag äntligen köpt en ny gardinstång! Blev en tidningskorg till vardagsrummet också. Nice, nice... Får se när mamma har tid att komma hit och sätta upp stången. Jag kanske är händig, men inte när det kommer till att borra i väggar... Ska även passa på att putsa fönstren, byta gardiner och uppdatera lite bland växterna när jag ändå byter stång. Kommer att bli cleant tror jag!

Har sökt efter vinterskor ett tag nu. Har mängder av skor, men inga rinktigt snygga vinterskor i bra kvalitet med låg klack. Jo, ett par italienska i getpäls som ser ut som eskimo-skor har jag, men de är sjuuukt varma. Hittade två par så jag velar mellan. Ett par mer "praktiska" med fake-kaninskinnskant och ett par (egentligen lika praktiska) lite mer eleganta i svart skinn. De sistnämda passar kanske till fler tillfällen, men jag är en riktig sucker när det kommer till pälsdetaljer... Ja, ja...vi får se. Inget av paren var helt gratis, annars hade jag slagit till på båda tror jag!

Ska städa lite här hemma, och sen ska jag laga flygande Jakob. Egentligen en underksttad maträtt, om man gör den på rätt sätt. Jag kör utan banan och bacon, och med små bitar av fårsalami istället. Men hey, that's just me. Massor av jordnötter ska det vara också. Det är mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback