This is a modeblogg(?)

Imorse steg jag upp riktigt tidigt, hade nämligen lovat mormor att skjutsa henne till ögonläkaren för hon skulle operera sin starr redan klockan sju.

Jag vet inte om jag har sagt det, men min mormor är en cool mormor. Kanske den coolaste "gamligen" jag någonsin har träffat. Hon hatar pensionärer som gnäller och tycker synd om sig själva. Hon går aldrig och lägger sig före ett-två på natten och stiger sällan upp före nio-tio. Hon kan allt om alla kändisar, både svenska och utländska. Vartannat ord hon säger är en svordom. Och hon säger alltid sin mening. Hon har bäst humor. Hon skickar hjälpsändningar till halva värlen. Och framför allt, det går att prata om precis allt med henne. Alkohol, killar, alla typer av problem...you name it!
Det där var bara en kort presentation, men jag diggar verkligen min mormor. Hon är en av mina störsa
ta förebilder
. Och kanske den i släkten som jag är mest lik till sättet, som tur är.

Hur som helst, det där hörde egentligen inte dit, utan var bara en parantes. Förutom att vara en cool mormor så är hon en typisk mormor också. När jag körde henne till ögon så stack hon till mig en påse innehållandes en stor sockerkaka(vet inte vad kakan heter egentligen så vi säger så...) med mumsig fyllning och ett par stickade tummvantar. För sånt gör hon också, min mormor.

Måste bara få visa vantarna, som jag tycker är grymt snygga! De är mer cerisa i verkligheten och på framsidan är det stjärnmönster och på insidan ränder. Har flera par i olika färger och mönster, och de är de bästa och varmaste vantarna man kan ha på vintern. I love them!
Kanske ska jag be henne sticka några i lila och svart också. Det skulle vara snyggt, speciellt till min nya sjal....





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback