Bitterf*ttan strikes again!

Allt är bara vitt, vitt, vitt! Ute alltså. Snö ö-v-e-r-a-l-l-t! And I hate it! Gruvar mig för att cykla till jobbet. Men jag tänkte som så att nån av alla er som älskar snö och vill ha en vit jul kan ju gå framför mig och skotta så att jag tar mig till jobbet på ett smidigt sätt. Bra deal va? Ni får vara ute i snön som ni älskar och jag slipper plumsa. Sen kan ni ju vara ute resten av dagen och skotta åt brevbärarna och hemtjänsten också. Ni gillar ju sånt. Och klaga fan inte att det är för mycket snö nu. Ni har ju fått vad ni önskat! Jag klagar aldrig att det är för varmt på sommaren. Har aldrig upplevt för varmt väder.

Nä, jag är ingen snäll människa, men det är inte jag som är så självisk att jag önskar en "vit jul". Tänk lite på stackarna som faktiskt måste vara ute. (Är det förresten bara jag som tycker att vit jul låter rasistiskt också?)

Har suttit och kollat på hus. Funderar på att flytta från underbara A-torp. Det är för mycket skit som pågår i den här föreningen. Men alla hus jag har kikat på ligger antingen på södra sidan eller Skelleftehamn och Ursviken, så tro inte att jag lämnar hooden för det. Haha. Nu blir det förmodligen inget husköp, men det är rätt så kul att drömma sig bort lite ibland. Jag funderar dock hur vissa tänker när de inreder? I synnerhet när de gör om köket. Opraktiskt och fult. Bara för att ni tror att något är inne så behöver ni inte gilla det, okej? Svart mosaik i ett litet kök är inte fint. Och varför väljer man att ha en kombikyl/frys i ett stort kök där det finns plats för både kyl och frys? Jag förstår ingenting. Helt opraktiskt! En annan sak jag har märkt är att människor ofta renoverar hela huset, utom badrummet som är orginal. Det första jag renoverade var mitt orginal badrum. Vem vill ha vattenskador liksom?

Hör ni hur bitter jag är idag? Jag skyller allt på snön! Vintern gör mig verkligen på dåligt humör!

Men ha en bra dag allihop! ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback