De sista klapparna...till både mig själv och andra

Puuh! Äntligen hemma! Slogs med massor av människor på stan idag. Kom hem med en hel del trots allt folk... Men då köpte jag några klappar åt brorsan från pappa också. Bland annat kuddar, vilket var JÄTTEKUL att bära runt blan alla människor. "Ursäkta. Ursäkta. Kan jag bara få komma förbi."

Bolaget var nästan värst. Tydligen ska alla dricka under julen. Jag däremot köpte en julklapp till min bror(som faktiskt har åldern inne nu, så inga pekpinnar tack!). En flarra Moët. Har ju köpt champagneglas till honom, så då tänkte jag att vad är mer perfekt att komplettera med än skumpa? Dessutom är det ju nyårsafton alldeles strax. Och jag skulle då inte tacka nej till Moët i julklapp.  
Till mamma blev det en handkräm från Lumene. Kom på att hennes tog slut alldeles nyss och det är ju nåt som man alltid behöver. Tror till och med att den var parymfri, vilket är ännu bättre då hon inte får ha parfym på jobbet.

Blev några klappar till mig själv också. Ett nytt set underkläder i svart och guld. Skitsnyggt! Två par örhängen råkade också följa med hem. Oops! Lite annat småkrafs också. Fast jag har ju inte direkt önskat mig nåt i år så jag är lite rädd att jag inte ska få så mycket av andra, men det har jag alltså löst nu genom att handla till mig själv. Det gäller att vara smart! Hehe.

Nu ska jag gå till mamma och skotta hennes tomt. Sen blir det en sväng till farmor och lämna över hennes klappar också. Ikväll ska jag göra ris ala malta. Den enda julmaten som jag brukar göra. Mums!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback