Update - jul och sånt

Datorn krånglar. Har fått nåt skit på den. Eller egentligen bara på min vanliga användare, gästanvändaren funkar som vanligt. Hm...konstigt.
I alla fall resulterar detta i att jag inte har orkat blogga. Det är tråkigt att vara inloggad på gästanvändaren för där finns ingan favoriter ellet nåt. Så nu vet ni det!

Nu är det snart jul! Håller på att torka en lammfiol i ugnen och julgranen är alldeles nyss intagen. Doftar med andra ord väldigt gott i lägenheten! Har nämligen äkta gran i år. Mycket bättre! Nu fattas bara att sätta i ljusslingan och alla prydnader. Och julgransprydnader älskar jag! Less is more är bara skitsnack. Jag kör på den amerikanska stilen med överdrivet mycket i alla tänkbara färger. Det är faktiskt bara jul en gång per år!

Julklapparna är också klara. Eller de var det för ett par veckor sen egentligen. Har bara kompletterat lite senaste tiden. Kom t.ex. på att H borde få en, eftersom att jag fick en i förskott av honom när han var till Åland. Han är värd en julklapp även om han inte ens firar jul tycker jag!

Nu ska jag försöka komma på nån middag. Tror att jag har några mumsiga pannbiffar i frysen. Kör nog på det!

Sen får vi se vad det blir. Är lite seg sen gårdagens vinpimplande så det lutar åt att dega i soffan med en film eller så. Men som sagt, vi får se...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback