Fredag

När man jobbar varannan helg är helgen inte så speciell. Ingenting att se fram emot direkt. Det är snarare så att man ser fram emot måndagen. I alla fall den här helgen när jag har min långhelg på jobbet. Det är inte såå kul och jag längtar jättemycket till på måndag! Men nästa vecka är bra rent allmänt. Jobbar bara tre dagar och alla är förmiddagar. Yes!

Imorrn ska vi på middag med min moster och hennes man. De firar 25-årig bröllopsdag. Är det silverbröllop kanske? Hur som helst förstår jag inte hur de har stått ut med varandra så länge. Haha... Men det blir nog bra med god mat och kanske lite gott att dricka.

Ikväll ska jag också försöka aktivera mig lite, bara för att inte bli tokig. Är inne i en sån period då jag behöver sällskap och aktiviteter hela tiden. Hatar sånna perioder! I vanliga fall tycker jag att det är jätteskönt att bara vara hemma själv ibland. Men inte nu. Blä! Vi får se om nån vill umgås med mig helt enkelt. Hehe...

Nu ska jag fixa räkningarna och klä på mig lite kläder. Brände dock axlarna lite igår så de gör ont, dvs det är mindre skönt med kläder. Men vad ska man göra? Kan ju inte direkt gå naken till jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback