Midsommarhelgen -09

Är så trött och slutkörd efter den här långa helgen att jag inte vet vad som är fram och bak eller natt och dag längre. Blir sängen pronto!

Har i alla fall umgåtts med tio andra människor i en stuga vid havet,  ätit massor av god nordafrikansk mat hela dagarna (och nätterna), fiskat med kastspö för första gången i mitt liv, sovit med le Lover på en sandstrand, druckit sprit och rökt minst fyra paket cigaretter, skrattat massor, pussats en del, gråtit lite och insett att det är jävligt vackert vid havet. Har inte ens längtat till stan utan trivts som fisken i vattnet. Ibland är den där friheten, friska havsluften, naturen och lugnet man behöver.

Och det där lugnet fick avsluta hela helgen då jag, le Lover och värdparet samt deras supergulliga tvååriga dotter stannade kvar efter att de andra hade åkt och bara umgicks, lagade middag och hade det skönt. Efter natten på stranden var det nog det bästa den här helgen.

Håller även på att komma fram till en del av svaren på alla frågor i mitt huvud. Om vad som är viktigt i livet och sådär. Det känns bra.

Nu, sängen. Berättar mer om helgen en annan dag.
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback