Hemma

Det blev så att jag stannade hemma från jobbet. Håller på att hosta ihjäl mig och det känns kanske inte så fräscht att hosta på kunderna. Har även lite feber, men det är ju inte sååå farligt i alla fall.

Trist nog har jag saker jag måste göra även om jag är sjuk. Typ städa här hemma. Fyller ju år imorrn och inte för att det kommer mycket folk, men jag vill ju ändå ha det något så när fint här. Inte massa dammråttor och sopor som luktar illa. Men jag har ju hela dagen på mig så jag får ta lite i taget helt enkelt.

När jag har blivit friskare igen så tänker jag köra en helrenovering. Inte av lägenheten, utan av mig själv. Eller kanske inte en helrenovering, men åtminstone sola lite, tona håret, ev klippa och slinga mig, fixa brynen, manikyr, pedikyr mm...you know. Brukar allitd vara så skönt att göra sånt när man har varit lite hängig en period. Är sjukt sugen på att skaffa en epilator också. Visst, det funkar väl att raka benen varje dag...men hur skönt vore det inte att slippa? En tjej på jobbet var i alla fall jättenöjd med sin, och hon har precis som jag hår som växer ut på en halv dag, så funkar det för henne så tänkte jag why not, jag kanske också borde testa?

Nu ska jag dejta soffan igen samt dricka min magiska kur för halsen. Mjölk, honung och Riga black balsam.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback