Klirr i kassan?

Idag är det fint väder. Några grader plus och sol. Nu fattas bara att all snö försvinner också, men tids nog ska den väl det. Balkongen håller i alla fall sakta men säkert på att tina fram. Börjar redan längta efter alla vår- och sommarkvällar som jag spenderat där. Förfester, efter-jobb-drinkar och bara slappa skvallerkvällar. Ååhh...ge mig det nu!

Idag är det jobb igen. Eftermiddag igen. Börjar först 13.00 så jag tänkte faktiskt fösöka hinna dammsuga och så först. Vi får se hur det går med det... Behöver ringa ett samtal egentligen också, men jag vet inte om jag vågar. Ibland är jag så enormt nojjig.

Håller på att bli förkyld. Är lite snuvig och har äcklig smak i munnen. Jag vill inte bli sjuk nu. Har varken tid eller råd. Men vad ska man göra? Igår drack jag varm mjölk med honung och Riga black balsam, men jag känner då ingen förbättring för det. Får ta mig en sväng förbi Apoteket innan jobbet tror jag. Det där jävla Apoteket där jag håller på att vara stammis snart... Blä!

På torsdag eller fredag ska jag på en liten tripp med mamma och brorsan. Vart får vi se. Vi har inte bestämt riktigt än. Då tänker jag i alla fall leta efter en vårjacka(visst borde de ha börjat komma nu?) och nya skor. Lider av sån enorm shoppingabstinens nu. Men jag vet ju att euron ligger sjuklt högt nu så jag borde verkligen försöka spara pengar tills vi åker till Finland. Men jag fyller ju år på söndag, vilket åtminstone brukar ge lite klirr i kassan...


image818

My lovely hood


Kommentarer
Postat av: Jack Sparrow

Balkongen håller på att tina fram,jösses jävlar,var bor du för någonstans,uppe på en fjälltopp? Soligt,torrt och fint idag,vårblommarna kikar fram,var sugen att ta hojen i trafik,.och du väntar att balkongen ska tina fram. Tack gud att jag inte bor där du bor,.alltså pga snön. Ha det,peace over and out.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback