New shoes and stuff

Trots allt mitt klagande på skoutbudet i den här stan så hittade jag faktiskt ett par idag, när jag inte ens letade. Varför är det alltid så? Haha...

Kanske inga skor jag egentligen behöver just nu, då det är vinterskor, men jag kunde verkligen inte lämna dem i butiken. Bruna vinterfodrade sneakers från Le Coq Sportif, som dessutom var på halva priset. Love, love, love.
De är hur sköna och lätta som helst och känns inte riktigt lika vintriga som mina Timberland. De här är mer ett mellanting och sånna skor har jag faktiskt lite brist på. Jo, faktiskt. ;)
Att de är snyggare i verkligheten än på bild behöver jag kanske inte ens nämna.

LE COQ SPORTIF - ESPRIT HIGH WINTER sneakers large



Förutom skorna kom jag också hem med två ribbade baslinnen och två toppar. Jo, jag behövde faktiskt det. Jag missbrukar ju ribbade baslinnen och letar ständigt efter sånna i bra och skön kvalitet, och jag håller på att vara lite less på alla i vitt och svart så de som fick följa med hem idag var i militärgrönt och någon form av rött. Hoppas bara att de är bra också. En av topparna är en vanlig svart v-ringad(det var faktiskt inte det lättaste att hitta!) och den andra är en söt sailor-inspirerad sak från MQ.

Lite mindre pengar på kontot och lite mer saker i garderoben med andra ord...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback