Presenter, sms och operation

Dår var man färdig-firad för i år då. Eller inte riktigt egentligen, då jag inte fått nån present från brorsan än. Som vanligt har han beställt nåt som inte har hunnit komma än, men vad gör det? Det är ju kul att ha kvar något också. :)

Jo, presenter var det ja. Jag fick standardgrejerna som är delar till min kaffeservis(de sista faktiskt) och pengar, sen fick jag en necessär med diverse småsaker, sockar, tulpaner, en lysrörsarmatur till köket, godis, ett armband från D&G och två små igelkottar i keramik. Fina grejer. Och jag är nöjd. Däremot märker jag att man får färre och färre saker för varje år, men så ska det väl va? Men jag klagar inte. Jag tjänar ju också bättre och bättre och kan köpa saker själv.
Fick också ett grattis-sms från Le Lover. Det låter kanske konstigt, men det betydde faktiskt mycket. Han hatar nämligen att skicka sms. Saknar honom lite... Ska nog ringa honom imorrn och höra om han är i Paris eller vart han har tagit vägen. Haha...

Imorrn ska jag träffa Bea. Efter lite ändrade reseplaner förra veckan så blir det så att vi ses imorrn istället. Vi har som sagt mycket att ta igen. Mycket skvaller. Hehe...

"Måste" också försöka hinna med att sola en sväng. Är verkligen likblek nu, och operation "mitt-nya-snygga-jag" ska påbörjas. Idag har jag tonat håret. Imorrn blir det som sagt solning och fixa brynen och fransarna. Ev klippning och slingning får jag ta en annan dag.

Nu. Sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback