Helgen

"My friend showed me pictures of his kids,
and all I could show him were
pictures of my cribs
He said his daughter got a brand-new report card,
and all I got was a brand-new sportscar"



Det är min jobbhelg i helgen. Den värsta. Dvs, den långa som innebär eftermiddag fredag, förmiddag lördag och eftermiddag söndag. Fast imorrn blir det ännu värre för då måste jag jobba själv hela dagen för att det är nån sån här högtid. Blä! Dessutom är Jessica sjuk, så jag fick inte jobba med henne idag heller. Men, men...jag överlever nog.

Igår var jag en sväng till Micke och gänget efter jobbet. Vi snackade skit, rökte och spelade Buzz. Sånt som vi brukar göra med andra ord. Trevligt som vanligt! De där människorna är verkligen inte riktigt kloka, och det gillar jag!

I afton var jag och brorsan till pappa på middag. Åt grillat och glass. Entrecote med rotsaksgratäng. Ibland är det bra att ha en bror som stenvägrar griskött. Hehe... Jag undviker det också helst, men blir jag bjuden så äter jag ju. Sen hämtade jag ut mina nya Converse på posten. Schnygga tycker jag. Ljust kommunalgrå. Kanske inviger jag dem imorrn.

Försöker få in lite musik på mobilen medan jag väntar på stans snyggaste marockan. Men det går inte så bra, inte alls faktiskt. Ibland blir jag arg på mig själv för att jag är så jävla oteknisk! Men äh, jag får ju träffa le Lover i alla fall. Om allt går enligt planerna dvs. Tänkte bjuda på lite vin(som vanligt :P) och kanske föreslå att vi går ner till älven och dricker upp det. Lika bra att passa på när det är fint väder tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback