Oulu imorrn, Bosnien ikväll

Kollar runt på lite shoppingsidor om Oulu. Vi åker ju imorrn så. Och trots att jag varit där mååånga gånger så kollar jag ändå sånna sidor. Varför vet jag inte riktigt. Eller jo, för att kolla på skor... Behöver ett par snygga arbetsskor, dvs inga trista sjukhus-sandaler eller foppa-tofflor utan några snygga sandaler som ändå är sköna och passar att ha på jobbet. Hittade ett par sjukt sköna från Timberland, men var de tillräckligt snygga? Får se vad som finns på andra sidan Bottenviken. Skulle även vara kul med lite andra nya skor. Nog för att jag klickade hem de här för några dagar sen men...

Jag letar efter en låt. Den heter typ Gangsta girl och är en hiphoplåt från Spanien/Sydamerika. En sjukt bra sådan. Men jag kan inte hitta den nånstans. Varför minns jag inte vad artisten/gruppen hette? Eventuellt är bandet från Chile. I brist på den lyssnar jag på årets i särklass bästa Eurovisionslåt, Bistra voda. Har även en platta med arabisk musik som Le lover glömde här som jag inte har lyckats lyssna sönder än. (Vilket jag annars är väldigt bra på)

Nej gud vad sugen jag blev på godis! Onyttigt och gott. Kanske måste jag cykla iväg innan kiosken stänger? Sen blir det i alla fall lite hårinpackning och kardemummakaffe. Måste upp hyffsat tidigt imorrn, så några större utsvävningar blir det inte.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback