Boys, boys, boys

Ibland när jag är lite nere eller bara lagom nostalgisk så tänker jag på hur livet kunde ha varit om det hade varit annorlunda. Eller rättare sagt, om jag gjort annorlunda val när jag var yngre.

Oftast handlar det om killar.

Jag hade kunnat vara hemmafru med två kids och stor villa utanför Åbo. Förmodligen ha en vovve som heter Pekka eller nåt annat kul också. Dagarna skulle jag spendera med städning och blöjbyten. Och så skulle jag ha en man som ser ut som Eric Mabius. Familjeliv en masse, typ såhär.



Ett annat alternativ är hockeyfru i Frankrike. Skulle förmodligen inte vara så flashigt som det låter då laget spelar i division två i en liten håla i norra Frankrike. Skulle kanske spendera dagarna med att äta crossianter och lära mig språket? Skulle ha en uteseendefixerad blondin som pojkvän.





Det är kanske de mest "troliga" scenarierna, men några andra alternativ finns också om jag räknar med allt från halvseriösa förhållanden till seriösare ragg. 

Tillsammans med en kille som sitter inne. Vad kallas det? Kåkfararfru?
Gift och bosatt i Turkiet.  
Hockeyfru i södra Sverige.
Toyboy-mama. Nä, vad kallar man det? Sugar-mama? Haha...jag vet inte.
Supersized with lebanes food och jäkligt bortskämd av svärfar.
Living the American dream i Boston. (Eller var det New Jersey?)
Sönderstessad och utarbetad för att ha råd att försörja min slacker kille.

Men jag får nog helt enkelt nöja mig med hur situationen ser ut idag. Dejtandes(ja, jag kallar det fortfarande det) världens finaste marockan som ibland är väldigt svår att förstå sig på och alltid lite lik Xavi.




En lite mer vältränad version av H.
Han var faktiskt också en väldigt lovande fotbollsspelare back in the days.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback