Helgen som kommer

Nu är det helg! Och det känns superbra!
Jobbade nämligen in lördagen förra lördagen, så den här helgen jobbar jag bara förmiddag söndag. Inte dumt! På så sätt har jag också ett giltigt skäl att slippa skyltsöndag, vilket också gillas. Värsta Grinchen...haha!

Härliga planer har jag också. Ikväll blir det roadtrip(?) till Boliden. Hälsa på bästa Matilda! God mat har utlovats och jag tror att det kan bli en hel del skvaller också. Brukar bli så. Hehe... Ska bli jätteskönt med en lugn hemmakväll(även om det inte är mitt hem). Det behövs! Jag är inte den som brukar festa eller ens dricka varje helg, men senaste tiden har det blivit rätt så mycket faktiskt. Visst är det också trevligt, men jag håller på att vara så gammal att jag måste vila upp mig ibland också. Haha. 

Imorrn tänkte jag gå på hockey. Har kommit in i det där igen efter att inte ha varit så intresserad under en längre period. Men nu tycker jag att det är kul igen! Kanske beror det på att jag har bästa sittplatsen också...
Efter hockeyn är det middag med jobbet. Vi ska på det nya stället Coasters. Vet inte alls vad de har för meny, men jag hoppas att maten är god i alla fall! Sist jag var ute och åt "fint" så var det på Viking. Det var så förbannat gott och köttet riktigt smälte i munnen. Undra om Coasters kan slå Viking?

Jag tror att den här helgen blir bra!
Vad tror ni? Vad har ni för planer?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback