Love me, love me now

"You're not a dream, you're not an angel
You're a man"



Sitter och väntar på middagen. Biff stroganoff som jag älskar! Dessvärre vill köttet bara vara segt, så jag tror fan att jag ger upp snart! Får fortsätta dricka rödvin istället och skippa middagen.

Jag hatar att jag lider av nån slags ständig pms. Mitt humör svänger som bara den. Gråter över saker som jag inte borde vara ledsen över. Överanalyserar varenda ord som når mina trummhinnor. "En stund" är för mig kanske 15-30 minuter, max en timme. För andra är det kanske flera timmar, och det VET jag, ändå blir jag sur. Fan, varför skulle jag helt plötsligt bli en så här jobbig människa?

Igår var bra. Såg Idol och sjöng Singstar med Emma och gänget. Blev sådär fnissigt generad när Rabih sjöng. Var tvungen att rösta på honom för att få höra honom prata också. Han låter ju...ehh, lite speciell. Haha. Rätt som åkte ut också måste jag säga! Sen kickade jag och Emma ass på alla Queen-låtar. Eller så inte! So sick med Ne-yo är också skapad för min vackra stämma. Haha! Nä, tyvärr blev vi rätt så överkörda...
For hem nån gång efter tolv. Löste lite korsord och väntade på baby som var på väg hem från krogen. Gick och la oss nån gång vid fem(?) och sen började jag jobba 9.30. Inte så nice, men klart värt det! Snyggingen kan inte bara diska, han kunde tydligen både bädda sängen och komma förbi mig på jobbet med nyckeln idag också. Wow! Pluspoäng till honom. (Fast suger man på att ta med sig sin egen nyckel så får man faktiskt lov att vara så snäll...haha)

Skickade iväg ett mess om en flaska vin till förfogande nyss. Hoppas att jag får napp! När killen hellre umgås med polarna så får man väl göra det bästa av situationen och bjuda över en tjejkompis istället. Får se vad som händer ikväll helt enkelt. I värsta fall är en tidig kväll i sängen inte det sämsta heller. Och egentligen mycket behövligt!



Kommentarer
Postat av: Mari

Men hjärtat, du får alltid komma till oss om du vill! Eller ännu bättre, bjuda över mig på vin. Jag kan behöva ett break från det här Svensson-familjelivet ibland. Hihi. =)

2009-10-17 @ 22:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback