Kär i en dammsugare!

Härom dagen fick jag en för tidig julklapp av mamma. En Electrolux Ergorapido i den snygga färgen(med det lyxiga namnet) diamond sand.
En sladdlös guldfärgad dammsugare.

Vad kan jag säga, annat än att den är helt underbar!
Den glider fram superlätt på golvet. Är jättesmidig att använda i trappen och hallen nere. Suger som bara den. Är lätt att tömma(man behöver inga påsar) och rengöra inuti. Sen är den så snygg att man inte behöver ställa undan den mellan varven, vilket är väldigt skönt tycker jag.
Och nästan bäst av allt, den går att ta isär så att man får en liten handdammsugare också. Testade att "dammtorka" med den idag och det gick hur bra som helst. Det följer med två munstycken till den också, ett mjukt och ett förlängande. Kan tänka mig att den är smidigt att använda när man städar bilen också. Eller "torkar" rör i t.ex. badrummet. Lätt att använda till soffan också. Och perfekt till Svennes bur.

Jag är supernöjd!
Och ni som inte vet vad ni ska önska er i julklapp, önska er en Ergorapido! Vem behöver inte en guldfärgad dammsugare liksom? En dammsugare som man till och med känner sig snygg när man använder. Haha. (Och färgmässigt passar den till min vanliga dammsugare, vilket är ett stort plus!)






Lite guldigare och lite snyggare i verkligheten.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback