Lördag - hockey och jackor

Blev visst hockey för mig i afton. AIK-HV71. Vad mer kan jag säga än att gratis är gott! Vet inte när jag sist betalade för att gå på hockey. Lika bra att slippa om det visar sig att det blir en tråkig match. Haha...
Men den här matchen var faktiskt riktigt bra! Trots att AIK var överlägsna så blev ändå matchen spännande. Slutade 3-2 till hemmalaget.
Jag som hinner se på allt annat än själva hockeyn också måste bara få tillägga en sak: Det finns en spelare i AIK som måste vara gay, eller åtminstone bi. Det finns alldeles för många tecken för att något annat skulle vara möjligt. Gulligt tycker jag! Jag däremot är 100% hetero, det får jag också bekräftat på sånna här tillställningar.

Nu ska jag bara dega i soffan resten av kvällen. Är så sjukt trött att det inte är sant! Kanske för att jag sprang på stan och provade vinterjackor i flera timmar idag. Hittade endast en i hela den här hålan som dög. En jättefin Fjällräven som jag blev smått förälskad i. Självklart var inte kärleken besvarad då den bara fanns i storleken för liten och storleken för stor. Damn! Annars var det mest bara billig skit, sånt som såg svennigt och sportigt ut och dunjackor. Klarar inte av dun av den anledningen att det luktar så illa. Jag mår seriöst jättedåligt av den där anklukten. Och blir den det minsta blöt så luktar det 100 gånger värre. Fy!
Jakten får gå vidare i Umeå till veckan. Har jag tur så kanske jackan jag kollade på finns i rätt storlek där. Men med min tur så...

Det finns en sak som verkligen känns jättejobbig! Vet inte alls vad jag ska göra eller hur jag ska bete mig. Men jag hoppas som vanligt att det löser sig.

Nu: horisontalläge i soffan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback