The future?

Note to self: Hacka aldrig suuuperstark chili och låt resterna vara kvar under nagel lite för länge. Det gör ont! Just nu känns det som när man har rivit av nageln alldeles för kort och så svider det så där obehagligt. Men alla mina naglar är för ovanlighetens skull rätt så långa. Bra det i alla fall!

Ikväll har jag haft en riktig tjejkväll med mig själv. Har tonat håret, fixat brynen, klämt pormaskar, gjort manikyr, pillat och fixat och självklart kollat in Hollywoodfruarna! Allt detta iklädd mysiga tofflor(som ser ut som UGGs), leggings och långkofta. Sånt som "vanligt" folk går runt med på stan, men som för mig är myskläder som jag aldrig skulle visa mig bland folk i. En liten parantes bara.

Och hur sorgligt är det inte att det var sista avsnittet mer fruarna ikväll?! Kommer att sakna dem. Speciellt Maria. Hon är så jäkla rolig! Vilka klockrena kommentarer alltså! "Lycka är en riktigt gul ostkrok" Hon verkar så gullig och uppe bland sina egna små moln. Sådär ska jag leva mitt liv som gift också. Lalla runt hemma och inreda lite, köra bil till nagelsalongen och hundtrimmet, köpa en "vardags-Chanelväska", botoxa min "arg-rynka", äta ostkrokar och måla läpparna. Nej, jag är inte sarkastisk. Vad skulle felet med det vara egentligen? Jag gillar inredning, ostkrokar, bilkörning och tycker mindre om min rynka. En Chanelväska skulle jag inte heller säga nej till. Why not liksom?

Men än så länge har jag ingen rik make och heller ingen hushållerska, vilket betyder att jag måste vara vaken ett tag till och vänta på mina arbetskläder i tumlaren ska torka.






Min familj om ett par år?
Rätt likt mig och lovern va? Haha...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback