Den vita massajen

Sitter och ser Den vita massajen på fyran. Mamma läste boken för ett par år sedan och tyckte att den var väldigt bra, så nu när jag såg att filmen var på tv så tänkte jag att jag kunde ge den en chans!
Gillar ju sånt här. Främmande kulturer, vacker kärlek(inte tråkig romantisk-komedi-kärlek) och sånt som man förmodligen aldrig själv kommer att få uppleva.
Än så länge verkar filmen bra. Och den utspelar sig verkligen i en vacker miljö.


"Den vita massajen är en sann berättelse baserad på succéromanen av Corinne Hofmann om en ung kvinna som visar prov på enastående viljestyrka för att få tillbringa resten av livet tillsammans med sin stora kärlek

En ung, framgångsrik schweizisk affärskvinna reser på solsemester till Kenya med sin fästman.
Hennes liv tar en oväntad vändning när hon träffar den stolta samburukrigaren Lemalian och blir upp över öronen förälskad i honom. Ödet har fört dem samman och på ett obeskrivligt sätt vet hon att hon hör hemma i Afrika och med Lemalian. Om han vill ha henne är hon beredd att ge upp hela sitt gamla bekväma liv och leva med honom i hans hemby.

Carola och Lemalian försöker övervinna kulturkrockar och hårda prövningar, och tillsammans upplever de stark passion och stor kärlek
."





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback