En lagom sjuk lördagskväll

Alltså, det var säkert bara för att jag och Matilda pratade om det i fredags, men gårdagens utgång blev helt crazy och jag fick värsta flashbacksen sen jag var typ 18 och hängde på Olles. Okej, riktigt så "illa" var det kanske. Jag gjorde ingenting som jag ångrar och jag blev inte för full, men i övrigt kunde det lika gärna ha varit för fem år sedan.

Kvällen började och slutade hemma hos mig. Jag och Sanna förfestade på en flarra rödvin och en halvflaska vitt. Fort gick det också då hon var lite sen. Efter allmänt piff och lite skvaller så tog vi taxi in till stan. Blev så att vi gick på Balzac. Gratis inträde är aldrig fel. Var väldigt lite folk där igår, men det spelade ingen roll för vi hade riktigt kul ändå! Dansade som aldrig förr, så pass att jag har träningsvärk i låren idag. Haha. Drack lite mer vin och nån cider om jag inte minns helt fel. Sen träffade vi på en jugge (som Sanna spanat in ett tag) och hans polare(som också är jugge om ni måste veta). Dansade med dem och sen bjöd jag med dem på efterfest hos mig. Bara sådär. De fixade en flarra tysk vodka(ni vet den där som man alltid får om man kommer på att man behöver sprit mitt i natten) och sen tog vi en...öhh, taxi hem till mig.

Det var helt sjukt igår, alla killar var som galna. Har aldrig någonsin varit med om att få så många skamliga förslag, telefonnummer, komplimanger och inbjudningar till hotellrum och efterfester. När vi satte oss ner så kom det hela tiden fram killar och frågade om det var ledigt bredvid oss. Jag tror att det beror på att jag är upptagen. Och varför är det alltid så att när man som minst vill ha det så får man alla förslag, och när man som mest behöver det så får man det inte? Kanske ser man för desperat ut annars. Haha.

Hemma hos mig så spelade vi diverse olika dryckesspel. Lyssnade på musik. Snackade om allt mellan himmel och jord. Och ja, alla utom jag blev jättefulla. Jag är inte så dum att jag fortsätter att dricka sex-sju på morgonen. Hela "festen" slutade med att alla sov över. Som sagt, det kändes som att gå tillbaka fem år i tiden.

Låter kanske inte som att vi hade jättekul igår, men det hända så mycket sjuka grejer som är svåra att beskriva här. Som sagt, absolut ingenting jag ångrar, för jag gjorde ingenting fel(som man kanske kan få uppfattningen av när jag skriver "sjuka grejer") utan jag hade det bara riktigt skoj! 

Nu är jag hur sliten som helst. Trött och skabbig. Mina ögon kliar av sömnbrist och hyn känns sådär härligt dagen-efter-plufsig-men-samtidigt-uttorkad.

Summa summarum: Både fredagen och lördagen var jättebra = en kanonhelg!

Det enda jag saknade var lovern...

Nu ska jag försöka peppa för att jobba imorrn!
Good luck...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback