Städa och fixa

Hade tänkt städa efter jobbet. Well, jag var hemma tre och än har jag inte lyft ett finger. Haha. Men jag skyller på min "lilla" powernap.

Men lägenheten är verkligen hemsk och imorrn får jag eminent besök av Matilda. Kombinationen går bara inte för sig! Nu när H är bortrest så känns det inte så akut att städa hela tiden. Jag kan liksom bjuda bort mig till vänner istället för att bjuda hit dem, men i vanliga fall träffas jag och lovern alltid hos mig, av den enkla anledningen att han aldrig städar. Men han är ju kille så han kan ju skylla på det. "En man behöver inte kunna diska och även om han kan det så behöver han inte göra det" brukar han säga. Jag antar att han har rätt. Men han kan i alla fall fixa ac-system i bilar. Jag vet knappt ens vad det är...

Oj, nu babblar jag massa igen. Ska i alla fall börja städa köket och sen laga mig lite middag. Har kalkon på upptining så det får bli någon form av kalkonpasta tror jag. Och när jag har varit duktig och städat le crib så ska jag faktiskt unna mig att fixa naglana. Hoppas att det blir bra!

See ya!
Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback