Fisk och vin på menyn

Hemma från cykelturen och stan igen. Insåg hur jäkla skönt det är att cykla när man har en ny och bra cykel(fick ju en finfin Skeppshult av mamma i höstas). Det går definitivt snabbare än att åka buss och kanske också snabbare än att ta bilen(om man räknar in letande av parkering mm). Ännu ett plus är att man får lite motion och frisk luft på köpet. I like! Så aldrig mer en dålig cykel för min del.

Hade så tur att pappa bjöd mig på lunch på Kanel också. Fetaostsallad. Mumma! Fick en jättefin "blomlåda" från Indiska också som jag hade sett i en inredningstidning. Den kommer att bli perfekt att ha krukor med kryddväxter i på balkongen i sommar, då man kan plocka in krukorna var för sig när det blir kallare ute. Superbra!

Bestämde mig för hemmagjord fiskgratäng till middag. Köpte med mig en flaska vitt så jag kan göra god vinsås. Några räkor fick också slinka med. Visst brukar man ha det i fiskgratäng? Och såklart hemmagjort mos(eller pommes duchesse som vi i branchen kallar det...haha) med vb-ost. Hoppas att det blir lika gott som det låter!

Ikväll blir det en lugn kväll tillsammans med Sanna. Vin och skitsnack. Var alldeles för länge sen vi sågs så det är verkligen på tiden för lite catching-up.

Och imorrn är det som sagt jobb... *suck*





Kommentarer
Postat av: Steinmaja

Informative website! Thanks!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback