Fredag

Fredag och jobbhelg. Känns inte som den mest peppande kombinationen. Men, jag har börjat göra det bästa av situationen och försöker numera alltid att skapa helgkänsla trots att jag ska jobba. Ser till att det är städat och fint redan på torsdagen. Köper snittblommor varje torsdag för att skapa trivsel hemma. Dricker kaffe ur min fina kaffeservis och äter på den nya matservisen på helgerna. Köper hem lite extra god mat och lägger ner tid på att laga till en fin måltid. Gärna med ett glas vin till. Ser också till att jag själv är extra piffig inför helgen.

Kanske handlar det om ålder, eller om att försöka göra det bästa av situationen. Men jag mår bra av att ha det så här. Slippa fokusera på smutstvätt och dammtorkning på helgerna och när jag kommer hem från jobbet kan jag bara ta det lugnt och njuta. Helt underbart tycker jag!

Ska bara dammsuga klart, städa åt Svenne, lägga fram nya dukar och planera mina penséer. Tänkte också cykla in till stan och köpa med mig nåt gott hem samt sola lite. Sen är det helg på riktigt!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback