En massa inredning

Gårdagskvällen spenderades i Boliden hos Matilda. Trevligt som alltid! Och Matilda är verkligen en superbra värd som bjuder både på middag, vanlig choklad och varm choklad. Riktigt bortskämd blir man. En del skvaller och en promenad hann vi också med. Fick se deras nya hus. Ja, på utsidan i alla fall. Ser fram emot att se hur det ser ut på insidan också!

Mamma har varit här och slipat samt målat taket nu på morgonen. Om en timme eller så så kommer hon tillbaka och då ska vi tapetsera! Gud så kul det ska bli! Sen ska "bara" alla hyllorna på plats och alla kläder, skor mm tillbaka. Bara...

Funderar på om jag ska måla det allra sista på hyllorna nu. Nån kant är det enda som återstår. Det handlar mest om renovering/inredning nu som ni märker. Inte så konstigt då det är det som pågår i mitt liv just nu.

Jo, det blev förresten svarta vitlöksknoppar med gulddetaljer till byrån. De kommer att passa perfekt till mattan + att de såldes på Åhléns så jag slapp beställa från nätet. Kommer att bli riktigt snyggt tror jag.





Exakt så här, fast i svart och guld, ser knopparna ut.
(Bilden kommer från
Fridas gård)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback