Hus och lägenheter

Sitter och dricker en stor kopp kaffe och lyssnar på fransk musik. Fick helt plötsligt oväntad engergi (ja, även före kaffet) och det måste jag bara ta vara på! Lite konstigt det där eftersom att jag var riktigt trött när jag jobbade idag. Men det kanske beror på att jag kom hem och såg vilken förödelse min lägenhet (fortfarande) är. Tänkte stryka och sätta upp draperiet till klädkammaren samt fixa med de sista kläderna. Har varit på tok för seg och upptagen de senaste dagarna!

Pratade i telefon med Bea tidigare ikväll. Är inte avundsjuk på henne just nu... De håller på att renovera sitt hus utanför Uppsala nu. Allt måste fixas(golv, tak, väggar, inredning mm) och huset är på 280 kvm! Det kommer förmodligen att bli helt underbart när det är klart, men just nu kännd det nog rätt så tungt. För att ta några exempel så har de som bodde där innan bla målat trägolv i både svart och mörkblått, målat alla dörrkarmar svarta, rivit ut innertaken i två rum, tapetserat över tak och golvlister, målat köksinredningen svart och börjat måla väggarna i nästan alla rum, utan att måla något rum klart. Hur som helst så längtar jag verkligen att åka och hälsa på när det börjar vara klart!

Är ledig måndag och tisdag. Imorrn ska jag besöka allianstältet på torget och få lite mer material hade jag tänkt. Ska också se om jag hittar några fina förvaringslådor på stan. På tisdag är det kalas hos Sofie som fyllde år i lördags. Hon ska få en flaska Leo-vin, passande då hennes son heter Leo. Annars vet jag inte riktigt vad som händer under dessa lediga dagar. Men jag vet att de brukar fyllas med aktiviteter rätt så snabbt...


"Se tillbaka på en dag som du är extremt nöjd med.
Är det den dagen som du bara slappade och inte gjorde någonting - eller är det den dagen då du hade jättemycket att göra, och gjorde det?"

-Margaret Thatcher


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback