Klädbekymmer och målarfärg

De ringde från jobbet imorse. Det var tydligen kris så de ville att jag skulle jobba i köket idag. Jag har inte jobbat i köket på typ minst ett år. Tackade ja, men sen blev det ändå inte så för de hittade ingen som kunde ta mitt jobb istället. Såg faktiskt fram emot en dag i köket, men, men...det kanske blir nån annan gång istället.

Hade jag jobbat i köket så hade jag börjat tidigare. Alltså klev jag upp tidigare. Har ändå inte gjort mycket. Kollat på tv, suttit vid datorn samt målat en pall. Jag är hopplös på att göra saker på morgonen. Det är i princip omöjligt att få igång mig då.

Jobbar alltså till 20.15 ikväll med. Sen blir det att måla de där hyllorna igen, andra sidan på dem. Ungefär så ser livet ut just nu. Jobb och målning. Inrutat och lagom trist. I helgen ska jag i alla fall försöka hinna träffa lite folk mellan alla hyllplan och penslar. Borde även börja rensa ur klädkammaren. Frågan är bara var jag ska ha alla kläderna under tiden vi renoverar. Hm... Jag får väl sova på soffan så får kläderna ta sängen. Haha. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback