Projekt

En ny fas i livet, eller bara lite utrensning?

Hur som helst så har jag en del projekt på hemmaplan att ta hand om. Först och främst är det klädkammaren som MÅSTE bli klar typ imorrn. Har redan renast ut ett ton kläder, vilket känns mycket bra. Så nu ska bara allt på plats också.

Nästa projekt blir att rensa ut massor ur förrådet på gården. Jag behöver inte flera uppsättningar köksstolar(som jag ändå aldrig kommer att använda), mattor som jag tröttnat på, ett fult grönt väggvitrinskåp mm mm. Jag tänkte som så att om jag först städar ut där så har jag ju plats att ställa in sånt som jag verkligen vill spara istället.

Vilket innebär projekt nummer två. Rensa ut allt som jag inte behöver eller har plats för i lägenheten just nu. Man kan inte ha allt framme av nostalgiska skäl, så är det bara. Jag vet att vissa saker är roliga att hitta sen, så de tänker jag spara, men en hel del kan jag faktiskt skänka bort eller sälja också. Och min "bokföring" måste jag också fixa. Nya pärmar, register mm behövs, för just nu är det lite rörigt...

Projekt nummer tre är köket. Just nu är jag inte 100% nöjd. Det första blir att hitta nya köksstolar(lite ironiskt va?). De jag har nu är inte av den bästa kvalitet, trots att jag köpte nya för bara något år sedan. Jag vill ha fina, flärdfulla och sköna stolar. Gärna lite pampiga och med stoppade sitsar. Absolut inte moderna. Köksbordet funkar så det kan jag i värsta fall bara måla om. Har även del småsaker som jag skulle vilja göra där inne, men stolarna är ändå prio ett och de får liksom avgöra stilen för resten av inredningen i köket. Jag är lite inne på blå detaljer. Har alltid älskat mormors inredning som går i mycket blått och vitt(hon är finne, hallå!), men jag kan tänka mig att kombinera blått med andra färger. Och som sagt, bara detaljer i blått. Inte blå väggar eller så.

Får ta det här i etapper tror jag, för jag måste ju jobba mellan varven också.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback