Tisdag

Har haft Jessica på besök en sväng nu på förmiddagen. Hon ville se min lägenhet och jag ville höra skvaller. En bra kombination tycker jag. Är ju sällan man ses utanför jobbet så.

Och på tal om det. Har faktiskt varit duktig och sökt två jobb. Det händer ju inte så ofta...  Men jag vill heller inte söka jobb som jag verkligen inte har nån chans att få, det känns bara som att man tar upp tid för den stackaren som ska läsa ens ansökning. Men, men...vi får väl se vad som händer.

Funderar lite på hur jag ska göra om köket när det är dags. Har velat länge, men nu känner jag att jag börjar komma fram till en bra lösning. Det är ju inte mycket som ska göras egentligen. Nya gardiner, ny matgrupp, nya detaljer och kanske ny tapet. Men just nu känns inredningen så osammanhängade. Som att det är tio olika stilar. Jag vill nog ha det lite lantligt. Franskt eller engelskt? Eller kanske svenskt? Eller varför inte som en parisisk vindsvåning? Eller ett New York-loft? Hm...får nog tänka på det ett tag till i alla fall.

Nu ska jag måla på mig ett ansikte och sen bege mig till jobbet.
Ciao!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback