Dag 01 – Presentera mig själv

Min chef sa en gång att jag är en riktig gatukorsning. Sen dess brukar jag presentera mig så när någon frågar om mitt ursprung, för jag tycker att det är ett positivt ord som beskriver mig bra! Jag har rötter i Finland, Danmark, Sverige, Ryssland och Mongoliet...som jag vet om. Och min brokiga bakgrund är någonting som jag är väldigt stolt över, det kan de som känner mig intyga! Mitt finska påbrå är väl det som ligger mig närmast om hjärtat då det är det som jag har mest kontakt med.

Överhuvudtaget är familjen och släkten väldigt viktigt för mig. Extremt viktigt! Allt skulle jag nästan våga påstå. Utan dem vore jag ingenting. Har en pojkvän och några väl utvalda vänner som självklart också betyder oerhört mycket.

Är en rätt så komplex människa med ett hett temperament. Har lika nära till skratt som till ilska och är inte rädd för att säga vad jag tycker. Envis som en åsna är jag också. Det är min bästa och sämsta egenskap skulle jag vilja säga. Det i kombination med att jag är intresserad av samhällsfrågor och politik var det som fick mig att ta steget till engagera mig politsikt. Idag är jag en stolt medlem i Kristdemokraterna! Just nu är jag i den fasen att jag försöker lära mig hur kommunen fungerar(och inte fungerar). Det är väldigt intressant!

Annars så har ett brinnande intresse för inredning och älskar loppisar och antikaffärer. Mitt hem är en salig blandning av nytt, gammalt, dyrt och billigt. Skulle aldrig vilja bo i ett Ikea-hem. Gillar blommor också. Som en riktig tant.

Och tant är jag i andra sammanhang också. Gillar marmeladkulor och korsord, och ser hellre På spåret och Dansbandkampen än Idol och CSI. För att ta några exempel.

Men så är jag som sagt komplex. Jag gillar ju att resa, gå ut och dansa, besöka festivaler och gå på konserter också. Dricker gärna dyr champagne och älskar att slösa pengar på onödig shopping. Äger närmare 100 par skor och x antal handväskor, det säger väl en del?

Förr var jag inbiten hockey-fantast, men med åren har det intresset svalnat och nuär jag mer insatt i och ser hellre på fotboll. Helst spansk. Så trodde jag aldrig att det skulle bli för ett par år sedan när jag sprang på alla AIK:s hemmamatcher. Det var tider det...

Annars vet jag inte riktigt. Jag är en enkel(?) tjej från Skellefteå som jobbar inom restuarang, bor i "förorten" och kör Toyota. Men som också drömmer om något mycket, mycket större...

Vilken flummig presentation, men det är väl sån jag är?









 




  


Kommentarer
Postat av: Lauritsveronika

Big tnks for interesting and useful site!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback