En annan typ av lammkött

Jobbade förmiddag idag. Var lite jobbigt att stiga upp för det blev lite sent igår... Var först med Emma och gänget. Cyklade hem vid ett, men kunde inte somna förrän tre-tiden. Mådde så illa att jag trodde att jag skulle spy där ett tag. Väl på jobbet gick dagen väldigt fort.

När jag kommit hem kokade jag knäck och bakade kanelkaka. Som en riktig hemmafru. Gott blev det! Kanelkakan är alltid ett säkert kort för den bli så enormt porös och saftig. 

Efter baket cyklade jag till min bror. Drack saffransglögg och kolla på Dansbandskampen. Det var ju final ikväll! Tro det eller ej men jag älskar det där programmet! Mycket bättre än Idol. Och då ska jag väl kanske tillägga att jag inte är speciellt förtjust i dansbandmusik, men det är ändå en glädje i det där programmet som jag gillar. Och så får man skratta en del... Tyvärr vann inte mina favoriter, Willez. Men en andra placering är väl inte heller fy skam för ett så okänt band. Och jag och Erika har ändå planerat att se dem om de kommer till stan. Vi var ju och såg Rolandz och det var lätt en av de roligaste stunderna i år! Skrattade så att jag hade ont i magen. Men Willez är både yngre och sötare, och det gillar vi! Dansbandslammkött...hehe. 

Börjar må illa nu igen. Har ont i huvudet och ansiktet också. Känns som att det är nån förkylning eller influensa på g. Inte kul...

Nu ska jag försöka sova. Jobbar imorrn med.
Natti natt!





Blonderade dansbandskillar is the shit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback