Dag 10

Frukost: Kaffe, "grogg", olja och en knäckemacka med ägg
Mellanmål: En halv bar
Lunch: Broccolisoppa och knäckemacka med en ostskiva samt mineralvatten
Mellanmål: En halv bar
Middag: Omelett med kalkon och en knäckemacka med philadelphia
Kvällsmat: En apelsin och en kiwi

Motion: Promenad ca 45 minuter samt sit-ups


Mycket knäckebröd idag. Haha. Men det är väl rätt så nyttigt? Nyckelhålsmärkt i alla fall. Somnade i soffan efter jobbet och vaknade upp jättehungrig där vid 18.45. Första gången jag är riktigt hungrig sen jag började med "dieten". En rätt så bra dag med varierad kost och motion. Är jätteskönt att ta promenader, det handlar bara om att få tummen ur och lyfta röven ur soffan. Och idag gjorde jag faktiskt det! Dock hann klockan bli nio på kvällen...men ändå, det spelar mindre roll. Började om med oljan igen för magens skull och det tänker jag fortsätta med några dagar. Känner att jag mår bra av det.

Imorrn är det en vardag igen och jag har därmed klarat av två helger riktigt bra. Vilken befrielse! Veckorna är lättare så jag hoppas att det ska gå lika bra den som kommer nu.

Och ursäkta om det är mycket matsnack. Jag menar inte att nån annan ska ta efter min diet, utan det här ytterligare ett sätt att sporra mig själv. Jag behöver gå ner i vikt och hjälper det här mig så blir jag överlycklig! Det här är för mig, men har någon synpunkter så får ni gärna dela med er av dem!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback