Dag 5

Frukost: Kaffe, "grogg" och lite yoghurt med müsli och bananslantar.
Mellanmål: -
Lunch: Ugnsomelett med lite räkstuvning och sallad samt mineralvatten och kaffe.
Mellanmål: Knäckebröd med en ostskiva, ett äpple och kaffe.
Middag: Naturdiet shake
Kvällsmat: Knäckebröd med philadelphia och kalkon samt färskpressad osötad apelsinjuice.

Motion: Promenad ca 45 minuter samt hemmaträning

Som ni ser funkar det inte att hinna med ett mellanmål mellan frukost och lunch, men det känns inte så viktigt. Sötsuget blir mindre och mindre för varje dag vilket känns som en stor befrielse! Helt okej mat idag med, med tanke på att jag bara åt lite räkstuvning och mycket sallad istället. Skippade oljan imorse då jag tycker att min mage funkar bra i alla fall. Haha. Tar mig nog en shot imorrn istället.

Tjuvmätte mitt midjemått idag. Jag har känt att magen har blivit mindre på de här dagarna, men trott att jag inbillat mig. -5 cm sa måttbandet. Jag blev helt chockad! Kan det verkligen stämma? Om måttbandet visar rätt, så ja. Jag tror dock att det beror på att "sockermagen" har försvunnit och förmodligen en del vätska också. Vägde mig och vågen visade -1kg. Helt okej, men bättre kan jag! Tänkte väga och mäta mig efter en vecka, men jag är ledig på fredag och har ingen våg hemma. Thats why det blev idag...

Imorrn vet jag att det blir fika hos farmor, men det får jag ta. Kan ju inte utesluta allt ur mitt liv. Vet också att det blir en liten godispåse på fredag på bion, men mer än så får det inte bli i veckan!



Kommentarer
Postat av: Nadja

Vad duktig du är med maten, detta kommer gå galant ska du se!:)



tror vi är många som mår dåligt denna tiden på året, men man vet att de släpper så bara att blicka framåt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback