Fredag - ledig helg!

Sådär, då har min lediga helg börjat! Pimplar kaffe och njuter. Haha. Ska alldeles strax klä på mig och gå ut med Astrid. Dock tror jag inte på någon långpromenad när det är så jäkla kallt ute. Men ett varv runt kvarteret ska vi väl i alla fall klara av?

Dagens planer?

Nå...inte så jättemånga faktiskt. Ska en sväng upp på Solbacken med pappa. Handla mat och andra förnödenheter(stavas?), dock inte alkohol. That's so last year! Tänkte göra en riktigt god kycklingsallad till middag. Kom på det igår och har varit sugen sen dess. Hihi. Vad ska jag unna mig den här veckan då? Det sjuka är att jag inte är sugen på nåt speciellt, vilket suger! Pizza kanske? Men jag har ingen bil ikväll och orka gå till Erikslid? Knappast. Godis? Nä, det var inte gott förra veckan så. En semla? Nja. Vin? Helst inte. Glass? En BJs Half Baked skulle i och för sig inte sitta helt fel, men nja... Vi får se helt enkelt! Kan ju faktiskt unna mig nåt imorrn istället.

Ikväll får vi se vad som händer. Är öppen för förslag.

Kom just på att Bea fyller 25 år den 11/2. Funderar på att skicka en liten pressis ner till Uppsala, för jag lär inte kunna närvara personligen. Men vad? Nåt personligt och kul som inte är för stort. Får fundera lite mer...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback