Lördagen

Sov länge idag. Steg upp vid 11.30 och duschade men gick tillbaka till sängen för att snusa lite på älsklingen som sov. Råkade somna om och steg upp vid 13.30 istället. Ooops!

Åt frukost och tjötade lite med H. Sen skulle han iväg och jag bestämde mig i samma veva för att gå på hockey. Då var klockan 14.50(insläppet började 15.00) och jag hade varken klätt på mig eller sminkat mig. Inte fixat skjuts eller sittplatskort för den delen heller. Ringde pappa och han kunde både skjutsa mig och låna ut sitt kort. Tack pappsen! Var en bra match som slutade 4-0 till AIK! Domaren var dock under all kritik, och jag är inte ens den som brukar klaga på domaren.

Fick skjuts av snällaste Simon till A-torp efter matchen. Vi bestämde oss för att ta en sväng förbi Coop och köpa middag. Blev grillad kyckling med potatissallad. Mums! Hängde sen hos Micke med det vanliga gänget. Såg Robinson och spelade Buzz. Lite sjukt att se Robinsonfinalen när man inte sett något av de tidigare programmen. Haha. Tydligen vann en Ske-åbo i alla fall. Om nån bryr sig. Och vet ni vad? Jag vann BÅDA omgångarna av Buzz. Vilken skräll! Mina första segrar på länge!

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Är rätt så trött trots att jag sov så länge idag.
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback