Mission impossible?

Nu ska ni äntligen få veta vad som händer imorrn. Ett nytt kapitel i mitt liv förhoppningsvis. Något som jag aldrig testat förr är det åtminstone.

Så här ligger det till. Imorrn börjar en tävling på jobbet, en viktminskningstävling(mer info om regler mm kommer i ett separat inlägg) även kallad "Mission impossible". Jag hoppas däremot inte att det blir helt omöjligt att gå ner ett par kilon.

Jag har aldrig förr "bantat" eller ens motionerat regelbundet så det här kommer verkligen att bli en utmaning. Det är däremot något som behövs, för senaste året tror jag att jag gått upp säkert 5-7 kilo. Inte bra! Förutom den eventuella viktnedgången så ser jag det här som en chans att äntligen få lite ordning på mina rutiner, för de är verkligen helt fucked up. Att få normala rutiner är inte det enklaste när man har så varierande arbetstider, men jag ska i alla fall försöka få så normala rutiner som det är möjligt. Regelbundna måltider, sovtider, motion mm.

Ni ska få följa mig under den här tävlingen här på bloggen. Har till och med gjort en separat katetgori, kallad just Mission Impossible. Där kommer ni att få veta ALLT (utom själva vikten...haha).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback